Voor validen

Portret GenadyIs de term "mindervalide" op u niet van toepassing? Gefeliciteerd, dan bent u "valide".
 Lees meer...

  Toegankelijkheid 

Gehandicaptenparking bordWaar kan ik komen en waar niet? Hier vindt u binnenkort de lijst toegankelijke en ontoegankelijke plekken op Bonaire. Lees meer...

  Steun MiVaBo 

sponsoring mivabo module...omdat wij rekening houden met elkaar...


 Lees meer...

  Interview

  Djoenie is
  bekend in heel
  Kralendijk

Lees meer...
Share

Omdat wij rekening houden met elkaar

U heeft goederen of diensten voor MiVaBo

Mi pa BoWilt u uw vergaderzaal beschikbaar stellen voor de komende MiVaBo-conferentie, kunt u aan 10 looprekken of rollators komen, wilt u onze nieuwe folder gratis of met een flinke korting drukken? Of weet u andere sponsoringen-in-natura die ons kunnen helpen ons werk te doen… Dan zijn we daar heel blij mee.

Want u helpt op deze manier MiVaBo haar werk te doen, zodat er een moderner gehandicaptenbeleid op Bonaire wordt gevormd, en mensen weten welke voorzieningen er zijn die hen kunnen helpen een zo normaal mogelijk leven te leiden.

Eregalerij
Als tegenprestatie zouden wij u graag een plaats bieden in onze Eregalerij van Sponsoren. Wij nemen dan contact met u op om te overleggen over tekst en illustratie. Bij ‘grotere’ bedragen kunnen wij u ook een advertentie op de homepage van www.mivabo.org bieden en/of een persbericht uitgeven over uw sponsoring.

VUL SVP HET FORMULIER IN

Share