Voor validen

Portret GenadyIs de term "mindervalide" op u niet van toepassing? Gefeliciteerd, dan bent u "valide".
 Lees meer...

  Toegankelijkheid 

Gehandicaptenparking bordWaar kan ik komen en waar niet? Hier vindt u binnenkort de lijst toegankelijke en ontoegankelijke plekken op Bonaire. Lees meer...

  Steun MiVaBo 

sponsoring mivabo module...omdat wij rekening houden met elkaar...


 Lees meer...

  Interview

  Djoenie is
  bekend in heel
  Kralendijk

Lees meer...
Share

Omdat wij rekening houden met elkaar

U wilt als vrijwilliger aan de slag bij MiVaBo

Mi pa BoMiVaBo bestaat uit een bestuur van 7 leden en een aantal medewerkers en adviseurs. Al deze mensen doen dit werk op vrijwillige basis. Er is veel werk, dus wij zijn blij met elk paar handen of meedenkend hoofd dat er is.

Wat wij in eerste instantie nodig hebben zijn mensen met contacten. Contacten in de Bonariaanse bevolking, contacten in de zorgwereld en contacten op niveau van het eilandsbestuur. Mensen die meedenken en meepraten over de acties die MiVaBo moet ondernemen om de dames en heren beleidsmakers op alle fronten de juiste beslissingen te laten nemen. Beslissingen die maken dat mindervaliden een zo normaal mogelijk leven kunnen hebben. Zonder obstakels.

Heeft u daarnaast nog andere kwaliteiten, dan zouden ons die zomaar van pas kunnen komen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.

Eregalerij
Als tegenprestatie zouden wij u graag een plaats bieden in onze Eregalerij van Sponsoren. Want ook als u ‘gratis arbeid’ verricht voor MiVaBo bent u een belangrijke sponsor!

VUL SVP HET FORMULIER IN

 

 

Share