Voor validen

Portret GenadyIs de term "mindervalide" op u niet van toepassing? Gefeliciteerd, dan bent u "valide".
 Lees meer...

  Toegankelijkheid 

Gehandicaptenparking bordWaar kan ik komen en waar niet? Hier vindt u binnenkort de lijst toegankelijke en ontoegankelijke plekken op Bonaire. Lees meer...

  Steun MiVaBo 

sponsoring mivabo module...omdat wij rekening houden met elkaar...


 Lees meer...

  Interview

  Djoenie is
  bekend in heel
  Kralendijk

Lees meer...
Share

Beste toeristen en andere eilandbezoekers,

De eilanden in het Caribisch gebied staan in het algemeen niet bekend om hun goede toegankelijkheid voor mindervaliden. Maar op Bonaire wordt er snel voortuitgang geboekt. Al was het alleen maar vanwege het overzicht van toegankelijke en ontoegankelijke plaatsen op het eiland, dat MiVaBo momenteel voor u samenstelt in samenwerking met lokale zorginstellingen en ondernemers.

De lijst "Waar Kan Ik Komen En Waar Niet?" zal over enkele maanden beschikbaar zijn. Tot die tijd kunt u met vragen terecht bij MiVaBo of bij het Toeristisch Bureau van Bonaire. Hoewel er uiteraard beperkingen zijn, is het zeker mogelijk om met een rolstoel het eiland te bezoeken. Ook mensen die wel lopen maar slecht ter been zijn kunnen hier de voordelen zien die er op heel veel plekken in de wereld niet zijn: met de auto kun je bijna overal komen. Recht voor de winkel en tot op het zand van het strand.

 

(Foto's Rob van der Heijde)

Share